@rneblikk

Har du gått deg vill på nettet?

Når du nå allikevel har havnet her, kan du vel alltids ta en titt på det jeg har lagt ut og som kanskje kan være av interesse. De som sverger til twitter får mark av å lese her - ingen innlegg fra meg er gode nok før de får med det som er relevant.

Lurer du på hvem jeg er og hvorfor bloggen heter @rneblikk, så titt på siden "Om - kontakt". Der ligger det også en personvernerklæring for ikke å komme i konflikt med GDPR.

Har du fulgt en lenke for å komme til denne bloggen, har du forhåpentligvis funnet riktig artikkel. Hvis ikke, eller du vil lese mer, velg et tema i menyen øverst på siden eller se gjennom innholdsoversikten nedenfor. 

Jeg er for åpenhet, alle artiklene jeg har skrevet her kan du kopiere fritt fra, men jeg forutsetter at du oppgir kilde og ikke tar betalt hvis du deler videre. Hvis du verken liker jernbane, italiensk mat, pensjonister, reiseskildringer eller lokalpolitikk i bydel Gamle Oslo, eller ikke skjønner hva arbeidsmedisin er for noe og attpåtil hater sosialister, kan du enten logge deg ut eller sette av rikelig tid til å lese og bli omvendt.

Innhold

21.10.2022: Oppdatering av omtalen av "Veiledningshåndbok i arbeidsmedisin" etter at den nå er publisert i revidert utgave,og oppdatert siden "Spesialist i arbeidsmedisin".

21.10.2022: Flere artikler fra @rneblikk-spalten i Ramazzini er lastet opp.

25.06.2022: Ny elbiltur i Europa, her med ladetrøbbel i Lazio.

30.04.2022: Oppdatert status i saken med jernbaneprosjektet i Brynsbakken, Statsforvalteren har avgjort klagene på reguleringsvedtaket i Oslo bystyre 24.03.2021, reguleringsplanen til Bane NOR opphevet!.

Sidene er stadig under oppbygging, så foreløpig finner du bare en del av det jeg har tenkt å legge ut her, men det begynner å hjelpe litt.

Vil du snakke med meg, så send en e-post til oerntf@online.no