@rneblikk

Politics, health and working conditions

-Why globalisation and the market economy are the biggest threats to occupational health and safety in the transport sector

Artikkel som er publisert i Storbritannia, i vol. 15/6 - April/May_19 av fagbladet "Occupational Health [at Work]", utgitt av The At Work Partnership. Bladet kommer ut hver annen mnd med bedriftshelsepersonell som målgruppe. Som de skriver selv: The multidisciplinary journal that examines the science, law and practice of Occupational Health at work". 

Jeg ble invitert av bladets redaktør John Ballard til å skrive denne artikkelen som en "Opinion article" eller kronikk etter at han hadde hørt innlegget jeg hadde med tilsvarende tema på ICOH-konferansen 2018 i Dublin. Det skinner nok gjennom at bladet heller til venstresiden politisk.

Ikke bare er jeg stolt over å ha fått inn en artikkel i et anerkjent engelsk tidsskrift, men etter publiseringen er jeg også invitert til å holde et åpningsforedrag på den årlige konferansen som The At Work Partnership arrangerer for bedriftsleger og annet bedriftshelsepersonell - 6. november 2019 i Warwickshire litt syd for Birmingham.

Summary av artikkelen min finner du ved å klikke her, mens du må betale 25£ + moms/VAT for å laste ned hele artikkelen i pdf-format. For mine norske venner gir jeg imidlertid ekstraservice: Selv om jeg ikke får lastet opp pdf-filer her på denne bloggen, legger jeg ut hele artikkelen som bilder av en og en side (s.16-20) så du kan lese den - men både du og jeg blir skutt av redaktøren hvis du laster det ned fra bloggen min i stedet for fra kjøpesiden. 

Helt til slutt har jeg lagt inn lenker til info om The At Work Partnership og bladet Occupational Health [at Work], som abonnenter kan lese i sin helhet på nett.  

 

Forsiden av April/May_19

The At Work Partnership:

http://www.atworkpartnership.co.uk/ 

 

Tidsskriftet med oversikt over alle utgavene tilgjengelig som pdf (mot betaling, men summary gratis tilgjengelig):

http://www.atworkpartnership.co.uk/journal 

Et årsabonnement koster 199£ i Storbritannia, 209£ "overseas".

Navigering

Hvis du vil tilbake til oversikten, trykk på Hjem-knappen ved siden av.

Du kan også velge et av de andre innleggene under de forskjellige temaene i hovedmenyen, oversikt for hvert tema finner du ved å bruke en av disse linkene:

Influenserbloggen

Pensjonistbloggen

Ramazzini

Skriblebloggen